zoek login
logo

contact

home  >  contact  >  privacy statement

Toneelgroep Amsterdam (TA) respecteert uw privacy. TA verzamelt geen persoonsgegevens over u tijdens uw bezoek aan onze website, tenzij u ervoor kiest die informatie aan ons te verstrekken.

gebruik van de door u verstrekte persoonsgegevens
TA verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien u daar zelf voor heeft gekozen. TA gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het doeleinde waarvoor u de gegevens aan ons hebt verstrekt. Als u ons om informatie over activiteiten, producten en diensten verzoekt, verwerkt TA de gegevens om aan dat verzoek te voldoen.
TA kan besluiten bepaalde gegevens te bewaren en te verstrekken indien dit noodzakelijk is om de rechten van TA of derden te beschermen. In andere gevallen verstrekt TA uw persoonsgegevens zonder toestemming niet aan derden, tenzij de wet ons daartoe verplicht.

doorklikken naar andere sites
Op de pagina's van de TA-website wordt de mogelijkheid geboden door te klikken naar websites van andere bedrijven. TA draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens door partijen van die andere websites. TA raadt u dan ook het beleid of statement t.a.v. de werking en bescherming van persoonsgegevens van deze niet-TA-sites zorgvuldig te lezen, daar de voorwaarden op die sites kunnen afwijken van de voorwaarden van TA.

uw rechten
U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw gegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. Indien u van een van deze rechten gebruik wilt maken of indien u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u ons per e-mail bereiken op info@tga.nl.

contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door TA kunt u een e-mail sturen naar info@tga.nl.

wijzigingen
TA behoudt zich het recht voor deze Privacy Statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. TA adviseert u dan ook regelmatig deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd.

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald

 
 
 
the fountainhead

the fountainhead

di 02 sep 19:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
the fountainhead

the fountainhead

wo 03 sep 19:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst



inleiding


18:45
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam

gratis


De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
the fountainhead

the fountainhead

do 04 sep 19:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
hamlet vs hamlet

hamlet vs hamlet

do 04 sep 20:00
Toneelhuis / Bourla
Antwerpen
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
the fountainhead

the fountainhead

vr 05 sep 19:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst



nagesprek

23:45
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam

gratis


De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
hamlet vs hamlet

hamlet vs hamlet

vr 05 sep 20:00
Toneelhuis / Bourla
Antwerpen
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
hamlet vs hamlet

hamlet vs hamlet

za 06 sep 15:00
Toneelhuis / Bourla
Antwerpen
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
the fountainhead

the fountainhead

za 06 sep 19:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst