zoek login
logo

ta-extra

home  >  ta-extra

Onze extra's zijn net zo divers als ons publiek. De ene zoekt de verdieping, de ander heeft nood aan een verhelderend gesprek, sommigen worden graag vermaakt, terwijl u misschien diegene bent die graag betrokken wilt worden bij de realisatie van een voorstelling. Hierbij alvast een beknopt overzicht van onze randprogrammering in de Stadsschouwburg Amsterdam.


wekelijks
Op woensdagavond is er de dramaturgische inleiding. Deze start drie kwartier voor aanvang van de voorstelling en duurt een half uur. Op donderdagavond zijn de voorstellingen voorzien van Engelstalige boventiteling. En op vrijdagavond zijn er direct na de voorstelling informele nagesprekken met de acteurs.


sterrenkijken
In onze reeks sterrenkijken vragen we een bijzondere gast om zijn/haar licht over een TA-voorstelling te laten schijnen. Direct na de voorstelling gaan ze in
gesprek met Noraly Beyer of Frénk van der Linden. In het verleden hadden we o.a. Jort Kelder, Connie Palmen, Robbert Dijkgraaf, Marlene Dumas, Carice van Houten, Jelle Brandt Corstius en Daphne Deckers te gast. De sterrenkijkers van dit seizoen zijn o.a. Britta Böhler (bij Dantons dood), Marit Törnqvist (bij De pelikaan) en Gijs Scholten van Aschat, Sanne den Hartogh en Pierre Bokma (bij Hamlet vs Hamlet).


wish you were here
In deze programmaserie nemen we alle tijd om in een ontspannen, gastvrije sfeer een auteur beter te leren kennen die een prominente plaats in ons repertoire inneemt. Dit seizoen willen we u laten kennis maken met Eugene O'Neill, Georg Büchner en Ayn Rand. Intrigerende auteurs die de grote vragen van het bestaan niet schuwen. Via hun teksten, hun visie en unieke sprekers verkennen we de betekenis van familie, de hang naar revolutie en het wezen van scheppingsdrang.

De titel wish you were here maakt duidelijk dat we wensen dat u er bij bent. Zowel om te luisteren, te kijken en te genieten van het programma, als bij het afsluiten van de avond wanneer we onder het genot van een hapje en een drankje met z'n allen - bezoekers, acteurs en gasten - nog een uurtje napraten.


openbare repetities
We gaan door met de zeer succesvolle openbare repetities en bieden een aantal keer per jaar een exclusieve kijk in 'de keuken' van Ivo van Hove (The Fountainhead, Kings of war), Eric de Vroedt (De entertainer, Koningin Lear) en Simon Stone (Medea).

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald

 
 
 
de entertainer

de entertainer

vr 22 aug 20:00
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijstnagesprek

22:00
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam

gratis


De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
de entertainer

de entertainer

za 23 aug 20:00
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
the fountainhead

the fountainhead

di 26 aug 19:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst