zoek login
logo

openbare repetitie

home  >  voorstellingen  >  openbare repetitie

duur 2:00

Wat doet een regisseur om een tekst te laten leven? Hoe kruipt een acteur in de huid van zijn personage? Altijd al eens willen weten hoe het er nu werkelijk achter de schermen van een theaterproductie aan toe gaat? Dan bent u van harte welkom bij de openbare repetities van Toneelgroep Amsterdam.

Na een introductie door de dramaturg, kunt u nadien anderhalf uur kijken en genieten van de allerlaatste regieaanwijzigingen voor de voorstelling in première gaat. Afhankelijk van het repetitieproces ziet u een bepaalde scène meermaals of al een gedeelte van het stuk. Sommige regisseurs fluisteren hun acteurs aanwijzingen toe en anderen observeren stilzwijgend. Maar één ding staat vast, het wordt een ongecensureerde, spannende kijk in de interne keuken.  

De eerstvolgende openbare repetitie is op di 9 dec gepland. Dan legt Simon Stone de laatste hand aan Medea en ontvangen Evgenia Brendes, Fred Goessens, Aus Greidanus jr., Marieke Heebink, Gaite Jansen en Bart Slegers hun allerlaatste regieaanwijzigingen.

Kaarten voor de openbare repetitie kosten € 6,00 (of € 4,00 voor TA-fans) en zijn aan de kassa van de Stadsschouwburg Amsterdam of online via deze site te koop. 


> di 9 dec, 14:00: openbare repetitie Medea (Simon Stone)
> wo 4 mrt, 14:00: openbare repetitie Koningin Lear (Eric de Vroedt)

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald

 
 
 
hetty & george

hetty & george

do 27 nov 2014 - 20:30
Schouwburg De Meerse
Hoofddorp
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
maria stuart

maria stuart

ma 01 dec 2014 - 20:00
Toneelhuis / Bourla
Antwerpen
besloten
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst